Over Stichting Folk Groningen

Stichting Folk Groningen - de wereld aan muziek!

Voor levende muziek die echt LEEFT ga je naar de concerten van Stichting Folk Groningen. Hier zie je de vlugge vingers, rollende zweetdruppels, tikkende voeten en vervoerde blikken van topmuzikanten wel van heel dichtbij. Kleinschalige concerten met de beste muziek uit de hele wereld, van ruw en ongepolijst tot verfijnd en vernieuwend, maar altijd stevig geworteld in de plaatselijke volksmuziektradities.

De concerten vinden gewoonlijk plaats in het Prinsentheater aan de Noorderbuitensingel 11 of in de concertzaal van de Stedelijke Muziekschool aan de Sint Janstraat 7 in Groningen.

Maar dat is nog niet alles…… Stichting Folk Groningen organiseert door het jaar heen meerdere internationale workshops voor amateur-musici in de stad Groningen, draagt bij aan het Noorderzon festivalprogramma en is nauw betrokken bij Trad.It!, het folkfestival dat ieder voorjaar in De Oosterpoort plaatsvindt.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de concerten en andere activiteiten van de Stichting Folk, mail ons : folkgroningen@gmail.com